Om oss

Reumatikerföreningen i Kalix finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har 198 medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Du får träffa andra med olika reumatiska sjukdomar. Vi har olika besvär, men humöret är glatt. Ibland är det lättare om man kan dela sina problem med någon annan.

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Vi anordnar många aktiviteter och kurser, bl.a. genom ABF

Kontakta oss (länk till kontaktsidan) för mer information!

Vi har en lokal i gamla ABF-huset, mitt emot Kalix elektriska. Tillsammans med andra föreningar. Där kan vi ha våra styrelsemöten och
mindre sammankomster för våra medlemmar.

Vill du bli medlem så finns all information på

där du enkelt kan fylla i ett formulär för medlemsskap, men du kan givetvis kontakta oss här i Kalix, så hjälper vi i styrelsen er.

antal
personer